Užijte si s námi Léto v lázních. V Poděbradech zazpívá Marcel Zmožek a Pavel Vítek

3. srpen 2020

Užijte si v sobotu 8. srpna festivalovou atmosféru v Poděbradech. V rámci projektu Léto v lázních vás čeká živý přenos pořadu Výlety s moderátorem Pavlem Kudrnou a pěvecká vystoupení Marcela Zmožka a Pavla Vítka. Těšíme se na vás v Lázeňském parku u Kongresového centra.

Léto v lázních v Poděbradech odstartuje už v 12:30 koncertem Marcela Zmožka. Následovat bude přímý přenos hodinového lázeňského speciálu, kterým návštěvníky provede Pavel Kudrna. Moderátor, známý z víkendového pořadu Výlety, seznámí návštěvníky a posluchače nejen s historií Lázní Poděbrad, ale také s jejich specializací a raritami a doporučí i tipy na výlety v okolí. Zábavné odpoledne následně uzavře vystoupení Pavla Vítka.

Program:

12:30-13:00 – koncert Marcela Zmožka
13:04-14:00 – přímý přenos pořadu Výlety
14:00-14:30 – koncert Pavla Vítka

Cílem rozhlasového projektu Léto v lázních je podpořit české lázeňství a představit historii a současnost významných lázeňských měst. Partnerem projektu je Svaz léčebných lázní ČR.

Vstup na akci je zdarma. Více informací najdete na webových stránkách www.letovlaznich.cz.

autor: nwe
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.