Český rozhlas Dvojka spustil nový web, jako poslední z celoplošných stanic

7. srpen 2018

Trvalou součástí nového portálu Dvojky je například okno „Živě ze studia“, kde je streamovaný obraz prostřednictvím serveru YouTube, svoje profily tu mají i jednotliví moderátoři.

Český rozhlas Dvojka se ve čtvrtek 2. srpna představil s kompletně novou webovou prezentací, a to jako poslední celoplošná stanice veřejnoprávního média. Po grafické stránce vychází portál z ostatních okruhů, které již přešly na redakční systém Drupal, stejně jako například web Digitální rádio. Dvojka pracuje na bílém podkladu zejména se dvěma barvami – fialovou a černou. V horní části webu je možné spustit okamžitě vysílání stanice on-line.

Trvalou součástí nového portálu Dvojky je například okno „Živě ze studia“, kde je streamovaný obraz prostřednictvím serveru YouTube, svoje profily tu mají i jednotliví moderátoři – Martina Kocianová, Stanislava Lekešová nebo Jan Kovařík. Součástí on-line prezentace je i Nápověda, kde Český rozhlas vysvětluje, proč Dvojka nový web dostala. Díky responsivnímu designu je možné automaticky stránky prohlížet pohodlně na displejích všech velikostí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související