A vstupenky na závěrečný večer získává...

5. listopad 2013

Z neděle na pondělí se uzavřela soutěž o volné lístky na závěrečný večer mezinárodního festivalu rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio 2013.

Ptali jsme se vás na město, ve kterém se uskutečnil 1.ročník festivalu Prix Bohemia Radio. V odpovědích se objevovaly dvě města - Mladá Boleslav a Poděbrady. A obě byly správně.

První ročník festivalu, s jeho stávajícím názvem Prix Bohemia Radio, se uskutečnil v Poděbradech, kdežto v Mladé Boleslavi odstartoval festival v roce 1979 ještě jako Prix Bohemia.

Dvě vstupenky na závěrečný večer festivalu Prix Bohemia Radio získavají:
Dáša Turiciková, Ester Peterová, Josefa Růžičková, Jana Hessová, Jaroslava Nováková, Michaela Tamoková a K. Sýbová.

Vstupenky budou pro výherce připraveny od dnešního odpoledne v akreditačním centru na recepci Českého rozhlasu Vinohradská 12. Závěrečný večer a slavnostní vyhlášení výsledků startuje v 19:00 hodin ve studiu S1.

Večerem bude provázet Divadlo VOSTO5 a Pražské smyčcové kvarteto Epoque Quartet. V rámci večera udělí Herecká asociace Cenu Thálie 2013 za herecký výkon v rozhlasové hře. Večer bude živě přenášet stanice Český rozhlas Dvojka a také můžete sledovat průběh dění večera na těchto webových stránkách.

Srdečně výhercům gratulujeme!

autor: Centrum uměleckých těles, soutěží a přehlídek
Spustit audio