Holý Buchty aneb diskuse o rádiové zábavě nejen pro mladé posluchače

29. leden 2019

Moderátorky pořadu Buchty Radia Wave Zuzana Fuksová a Ivana Veselková vyráží do Olomouce, aby zde diskutovaly nad rádiovou zábavou, která bude bavit nejenom mladé. Do diskuse s nimi se zapojí moderátor pořadu Kompot Šimon Holý.

Každá středa večer patří ve vysílání Radia Wave Buchtám – sofistikovaně neserióznímu zábavnému holčičímu povídání o tématech od uklízení až po rakovinu. V hodinovém pořadu si dvě, podle svých slov amatérské, moderátorky povídají o běžných tématech, které se dotýkají nás všech.

Šimon Holý je moderátorem pořadu Kompot a On Air. Hodinový Kompot o populární hudbě i kultuře vás nakrmí zhuštěným mixem nejšťavnatějších událostí a do uší vám pustí to nejsladší z populární hudby. Dva moderátoři rozebírají mainstreamové fenomény a objevují nové talenty.

Proudové vysílání On Air, nabité muzikou, kulturními tipy, recenzemi, rozhovory i názorovou publicistikou, můžete na Radiu Wave poslouchat ve všední dny i o víkendu ráno a večer. Příspěvky redaktorů doplňuje hudební výběr toho nejlepšího z popu, indie rocku, urban muziky a elektronické hudby.

Moderovaná diskuse se všemi třemi moderátory na téma rádiová zábava nejen pro mladé je součástí středečního doprovodného programu. Vyrazit na ni můžete do Atria Uměleckého centra UP od 16 hodin.

Podívejte se na kompletní program festivalu Prix Bohemia Radio.

autor: nwe
Spustit audio