Porota III. soutěžní kategorie

7. březen 2012

Minutová šance

Jiří Mikeš - předseda
Textař, publicista

Je lektor komerčních komunikací na Fakultě mezinárodních vztahů VŠE. V minulosti byl prezidentem Rady pro reklamu ČR, je ředitelem Asociace komunikačních agentur a členem řídícího výboru Evropské asociace komunikačních agentur. Založil českou pobočku nadnárodní agentury McCann-Erickson. Je spoluautorem knih Reklama a Image. Byl vyhlášen prvním admanem Česka.


Michal Zelenka

Producent, manažer a pedagog
Od roku 1968 byl nezávislým producentem a manažerem hudebních a divadelních souborů. V roce 1991 se stal jedním ze zakladatelů a spoluvlastníků Rádia VOX Praha. Je zakládajícím členem a předsedou APSV (Asociace provozovatelů soukromého vysílání), SKMO (Sdružení komunikačních a mediálních organizací) a samoregulační Rady pro reklamu. Aktivně se zabývá mediálními a marketingovými analýzami a konzultacemi. Vede certifikované tréninkové programy APSV „Marketing a prodej rozhlasové komunikace“. Publikuje v odborných časopisech a účastní se mezinárodních konferencí s mediální tématikou. Přednáší na Vysoké škole ekonomické, Fakulta mezinárodních vztahů, Katedra obchodního podnikání (Média, Komerční komunikace).

Michal Zelenka


Ivan Kadeřávek

Producent
Od roku 1988 pracoval v Československém rozhlase jako zvukový technik. O čtyři roky později se stal technickým ředitelem a zvukovým producentem Rádia Alfa. Mezi lety 1998 – 2000 se na volné noze zabýval zvukovou produkcí. V současné době je ředitelem a zvukovým producentem společnosti AudioTech, s.r.o.

Ivan Kadeřávek


Ľubomír Zeman

Novinář, textař, scénárista

Absolvent FFUK, obor žurnalistika. Akademický titul získal za práci o hudební publicistice v rozhlase. Mnoho let pracoval na významných pozicích v Slovenském rozhlase, byl zakladatelem a prvním ředitelem RÁDIA ROCK FM a ředitelem marketingu Slovenského rozhlasu. Je známý i jako textař populární hudby, napsal téměř 500 písňových textů, z kterých se mnohé staly hity („Ulica“, „Tuláci v podchodoch“, „Kaskadér“, „Voňavky dievčat“). Jako novinář a hudebník procestoval mnoho zemí světa, fotografoval a psal reportáže pro renomované noviny a časopisy. Připravoval také rozhlasová pásma a televizní scénáře.

Ľubomír Zeman


František Soukup

Skladatel, producent
Vystudoval Metropolitní univerzitu Praha, obor International Relation and Eeropean Studies.V roce 2001 založil skupinu NightWork, pro kterou v současné době výhradně skládá. Je autorem hudby či singlů k několika filmům (Panic je nanic, Experti, Prachy dělaj člověka) a seriálu On je žena. Jako producent je podepsán pod CD NightWork RespectMaja, Tepláky, CD Martiny Balogové nebo Janiky Kolářové. Je také autorem hudby k několika reklamám. Podniká s vlastní společností Estrada s.r.o.

František Soukup

a

Jana Odvárková - tajemnice

Spustit audio

Naši partneři