Bek Ofis rozpálili kolonádu

22. září 2010

Čtvrteční odpoledne se neslo v duchu pop-rockové muziky. Z matičky stověžaté nás přijela navštívit chlapecká kapela Bek Ofis. Nejen, že se bylo na co dívat, to by mi přítomné dámy jistě potvrdily, ale rozhodně bylo co poslouchat.

Pětice mladých mužů totiž hru na své nástroje opravdu zvládá na výtečnou. Jejich pódiový přednes je nenucený, příjemný, písničky jsou chytlavé, lehce zapamatovatelné a mě se dostaly opravdu hluboko pod kůži. Celý koncert mě svou atmosférou natolik nadchl, že jsem rozhodnuta navštívit další a nechat se jejich hudbou znovu unášet...

Skupina hraje v obsazení: Jan J. Nedvěd- autor písní, zpěv a akustická kytara,
Jakub Jakubec- basová kytara, vokál
Jan Maxián- klávesy, vokál ( Honza nezapře, že vystudoval herectví. Jeho "kejkle" na jevišti byly ale vkusné a opravdu se do atmosféry koncertu hodily.)
Michal Havel- bicí souprava
Zdeněk Bareš- elektrická kytara

Původně jsem chtěla být za zlou a Bek Ofis trochu zkritizovat, ale natolik mě strhli, že v podstatě nemám co. Snad jen zvuk, ale za ten opravdu oni nemohli.

Já pevně doufám, že společné hraní pánům vydrží a co nevidět o nich bude více slyšet i na naší pop-rockové scéně a nejen v zahraničí, jak je tomu nyní.
Gabriela Urbánková

autor: zuf
Spustit audio

Naši partneři