Odpoledne s regionem

21. květen 2015

Dnešní odpoledne patřilo Českému rozhlasu Region, Středočeský kraj. Pro diváky byl připraven hudebně-zábavný blok, ve kterém se vystřídaly lékařské rady, nápady pro kutily, vyprávění z rozhlasového života i oblíbené písničky.

Program pro návštěvníky začal ve 14.00 hodin, z obav před nepřízní počasí bylo jako místo konání zvoleno Kongresové centrum na lázeňské kolonádě.

Odpoledne zahájila doktorka Kateřina Cajthamlová, která má v Českém rozhlase Region svůj pravidelný pořad o zdravém hubnutí. Zaměřila se na problematiku hubnutí a potíží s klouby a v rámci své přednášky také ráda zodpověděla četné divácké dotazy z řad návštěvníků sálu.

Lékařské téma vystřídalo vystoupení zpěvačky a moderátorky Jany Chládkové. Jana Chládková je známa z Českého rozhlasu Region, Středočeský kraj jako dramaturgyně pořadů Tandem a Hobby magazín, a můžete ji také slýchat ve víkendovém vysílání Regionu. Tentokrát se divákům představila hlavně jako zpěvačka.

Příjemné odpoledne s písničkou ale zdaleka nekončilo - poděbradské publikum přišla oblíbenými evergreeny potěšit i Petra Černocká. Svou dobrou náladou diváky nakazil vždy pohodový Eduard Hrubeš, který představil pořady Hobby magazín a Region expres a také pohovořil o svém vztahu k rádiu.

Dvě hodiny pohodového, dalo by se říci skoro nedělního programu moderoval Patrik Rozehnal. A podle reakcí publika bylo zřejmé, že tenhle druh zábavného pořadu je pro lázeňský sál to pravé ořechové.

autor: Zuzana Šmejkalová
Spustit audio

Naši partneři