Slazení času začíná právě dnes!

21. květen 2015

Mezinárodní festival rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio zahajuje dnešním dnem svůj 28. ročník. A hned na první den je připraven bohatý program, který vyvrcholí slavnostním uvítacím večerem, v rámci něhož se dozvíme, který z moderátorů a moderátorek českých rádií je mezi posluchači ten nejoblíbenější.

Porota třetí soutěžní kategorie bude mít dnes dopoledne nelehký úkol – vybrat ze 69 minutových rozhlasových anoncí tu nejpůsobivější a nejoriginálnější.

Dnes také budou na semináři představeny první čtyři rozhlasové hry, výběr z těch, které byly přihlášeny do soutěže o cenu Prix Bohemia za rok 2010-11.

Návštěvníkům Poděbrad nabídne festival koncert skupiny tradiční i netradiční trampské písně Eldorádo, živou talk show Českého rozhlasu Tandem Jana Rosáka s hosty Ladislavem Županičem a Janou Chládkovou a oblíbený pořad Rádia Impuls o lásce a partnerských vztazích Partnerské Impulsy doktorky Laury v unikátním živém představení.

A jak již bylo zmíněno v úvodu, večer budou konečně známi vítězové posluchačské ankety Moderátor roku. Slavnostní zahájení si připravilo pro diváky mnohá překvapení, nenechte si je ujít – na webových stránkách festivalu bude pro vás od 19.30 hodin připraven přímý přenos z tohoto večera. Slaďte si s námi čas a sledujte jej s námi!

autor: Zuzana Šmejkalová
Spustit audio

Naši partneři