Slovo starosty Poděbrad

24. září 2010

S podzimem už tradičně přichází do Poděbrad nejenom babí léto, ale také Český rozhlas. Ne že by u nás v průběhu roku nebyl. Naopak, jeho vln je plný éter po celý rok. Ale na podzim přijíždí, řekl bych, také fyzicky.

A s Českým rozhlasem jsou tady soutěžní nahrávky, porotci, kulturní programy a umělecké zážitky, soutěž žáků a studentů, ocenění vítězů a zklamání těch, co letos neuspěli. Všemu ovšem předchází důkladná příprava a nekončící řada aktuálních drobností, které je nutné operativně řešit. Chci poděkovat všem, kdo se jakýmkoliv způsobem na přípravě, organizaci a průběhu letošního ročníku PRIX BOHEMIA RADIO 2006 podíleli, předem blahopřeji autorům oceněných nahrávek a přeji hodně tvůrčí invence těm, kdo se rozhodnou soutěžit příště.

Těším se na setkání s Českým rozhlasem každý den ráno. Hned jak se probudím, se zájmem vyslechnu, co nového se událo doma i ve světě, zatímco jsem odpočíval. A v tom mě rozhlas nikdy nezklame. Protože mám rád pevné svazky, věřím, že se ve zdraví opět sejdeme v Poděbradech i v příštím roce 2007.

Spustit audio

Naši partneři