Tap tap tap… Vlnohraní míří opět do Olomouce

16. září 2024

Tap tap tap… Vlnohraní míří opět do Olomouce a tentokrát je plné tance, hudby a nečekaných překvapení, které potěší malé i velké.

Můžete se těšit na pestrý program, kde se děti seznámí s různými druhy tance – od těch elegantních až po ty, při kterých budou chtít vyskočit ze židle nejen děti, ale i dospělí! Zjistíte, že tančit se dá i vsedě a v podání klavíru, hoboje a akordeonu zazní taneční hudba, která jednoznačně roztančí celý sál. Třeba tím přivoláme i nějaké profesionální tanečnice.

Společně se vydáme na cestu plnou rytmů a kroků, kde si děti užijí spoustu zábavy a pohybu. Zjistíme, že složit taneční hudbu není vůbec snadné, že je potřeba dodržovat stejné tempo a poslechneme si, jak se tato hudba měnila v průběhu let.

Zaměříme se také na něco opravdu výjimečného – step! Tento energický tanec, který si s hudbou rozumí jako žádný jiný, bude hrát v našem programu významnou roli.

Nudit se zkrátka určitě nebudeme! Přijďte si s námi zatančit a poslechnout si krásnou světovou hudbu. Koncert Vlnohraní: S noblesou a elegancí, vyzýváme všechny k tanci se koná v neděli 13. 10. 2024 od 15.00 v Pevnosti poznání.