Zaposlouchejte se do unikátního hraného podcastu Stopař. Nabízí 11 příběhů v 11 žánrech

23. září 2021

Herec David Novotný excelující v jedenácti příbězích v jedenácti různých žánrech, to je unikátní podcast Českého rozhlasu s názvem Stopař. Festival Prix Bohemia Radio nabídne jeho ukázku a debatu s dramaturgyní Kateřinou Rathouskou.

Hraný podcast Stopař nabízí jedenáct povídek v různých žánrech a jeden bonusový díl, který se posluchačům zpřístupní poté, co si poslechnou všechny epizody Stopaře a vyplní krátký kvíz. Příběhy vycházejí ze stejné situace: Anna a Pavel (v podání Terezy Císařové a Ondřeje Rychlého) spolu někam jedou, ale nic dalšího o nich posluchač neví. Do jejich životů náhle vstoupí stopař v podání Davida Novotného. Posluchač si poté sám zvolí, v jakém žánru se bude příběh dál vyvíjet.

Stopař_horor_10_SS

Podcastová série obsahuje akční drama, detektivku, horor, muzikál, mystery, pohádku, rodinné drama, sci-fi, thriller, válečné drama a western. Stopař je trvale dostupný na audioportále mujRozhlas.cz na adrese www.mujrozhlas.cz/stopar.

„Autorem námětu i všech her je Petr Hudský, který v minulosti psal scénáře pro Kriminálku Anděl na Nově nebo seriál Labyrint České televize. Jednotlivá audia Stopaře jsou poměrně krátká, nejdelší muzikál má stopáž asi třináct minut. Zájemci si jich tedy mohou pustit i několik za sebou, třeba cestou do práce, na nákup, nebo když si jdou zaběhat. Menší role ztvárnili další známí čeští herci a herečky, například Jiří Lábus nebo Šárka Vaculíková,“ uvedla kreativní producentka Českého rozhlasu a dramaturgyně projektu Kateřina Rathouská.

Stopař v Kavárně POTMĚ

Ukázka ze Stopaře i debata s dramaturgyní podcastu Kateřinou Rathouskou čeká na návštěvníky festivalu Prix Bohemia Radio, kteří dorazí do Kavárny POTMĚ na Horním náměstí ve čtvrtek 21. října v 15 hodin.

Vstup na akci je zdarma, počet míst je ale omezený. Doporučujeme proto přijít včas.

autor: nwe
Spustit audio