Přihlášky na Prix Bohemia Radio je možné zasílat do poloviny ledna 2021

15. prosinec 2020

Přihlašovat díla do všech kategorií festivalu rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio 2021 lze nově až do poloviny ledna. Festival Prix Bohemia Radio se s výběrem toho nejlepšího z rozhlasové tvorby vrací do Olomouce v termínu od 12. do 15. dubna 2021.

Pro 37. ročník mezinárodního festivalu Prix Bohemia Radio byly vyhlášeny soutěžní kategorie Drama, Dokument, Reportáž a Multimédia. Přihlásit soutěžní díla je možné do 17. ledna 2021 prostřednictvím on-line formuláře na webu Prix Bohemia Radio. Podmínky pro přihlašování soutěžních příspěvků do jednotlivých kategorií naleznete na webových stránkách festivalu.

Poslech dramat a následná diskuze

Před samotnou hlavní soutěží provede porota předvýběr z přihlášených pořadů a doporučí díla do hlavní soutěže. Hodnocení děl v hlavní soutěži provádí porota tajným hlasováním po vyslechnutí soutěžních děl a zhlédnutí prezentací. V každé soutěžní kategorii budou uděleny čtyři hlavní ceny Prix Bohemia Radio.

Blížící se 37. ročník Prix Bohemia Radio opět představí i nezávislou studentskou porotu, která rozhoduje o držiteli Cen studentů ze všech soutěžních děl a multimediálních projektů bez ohledu na předvýběr kolegů z odborné komise.

autor: nwe
Spustit audio