Přihlašovací formulář soutěžní kategorie Podcast

Při přihlašování soutěžních příspěvků věnujte pozornost podmínkám pro jednotlivé kategorie. Přihlašování soutěžních děl do kategorie Podcast je otevřené do 30. dubna 2024.

Přihlašovací formulář na 40. ročník mezinárodního festivalu Prix Bohemia Radio pro soutěžní díla v kategorii Podcast.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Navrhovatel
Soutěžní dílo

Pokud přihlašujete dílo do kategorie Dokument a Reportáž, vložte scénář pořadu ve formátu docx do velikosti 20 MB a zvukovou stopu pořadu ve formátu WAV nebo mp3 (44,1 kHZ, 16-bit, 48 kHz, 24-bit) do velikosti 2 GB.

Pokud přihlašujete dílo do kategorie Drama, vložte scénář pořadu ve formátu docx do velikosti 20 MB a zvukovou stopu pořadu ve formátu WAV nebo mp3 (44,1 kHZ, 16-bit, 48 kHz, 24-bit) do velikosti 2 GB a synopsi do 3000 znaků.

Pokud přihlašujete dílo do kategorie Podcast, můžete sem vložit další materiály a prezentace, které se podcastu týkají, například reakce a komentáře posluchačů, údaje o poslechovosti či doprovodný multimediální materiál, a to v rozsahu prezentace max. 5 slidů či 5 normostran).

Pro správné uložení souborů pokud možno nepoužívejte diakritiku. Tečky používejte pouze před koncovkou souboru (například soubor.mp3), nikoliv v jeho názvu (například soubor10.11.2023.mp3). Děkujeme.

Naši partneři