Přihlaste se na workshop Podcastový Bootcamp 2.0

19. únor 2020

Věnujete se podcastingu? Zajímáte se o aktuální podcastové trendy a chtěli byste svůj vlastní podcast posunout dál? Pobavte se o své práci s nadšenci i profesionály z branže, podělte se o své pozitivní i negativní zkušenosti a staňte se součástí první podcasterské platformy na českém trhu!

Co je to Podcast Bootcamp

Podcastový Bootcamp Českého rozhlasu je akce určena pro podcastové producenty z veřejnoprávní, komerční i nezávislé scény. Zhruba dvacítka výrazných tváří českých podcastů se prakticky a do hloubky baví o tématech spojených s rozvojem nabídky českých podcastů, jejich kvalitou, distribucí i oslovováním nových posluchačů a budoucích podcastových fanoušků. Podcastový bootcamp  je současně také prostorem pro networking, sdílení zkušeností, kritickou zpětnou vazbu a zdrojem inspirace pro další práci s audio obsahem.

Podcast Bootcamp 2.0

  • první odborná platforma o podcastingu na trhu
  • prostor pro networking i kritickou zpětnou vazbu 
  • výrazné osobnosti české i mezinárodní podcast scény: Lenka Kabrhelová (Vinohradská 12), Veronika Ruppert (Svatebky) a mnoho dalších

Druhá edice Podcastového bootcampu proběhne v Olomouci ve dnech 1. a 2. dubna v rámci letošního jarního ročníku festivalu Prix Bohemia Radio. Část účastníků bude vybrána na základě otevřené výzvy. V případě zájmu vyplňte prosím online formulář nejpozději do 28. února 2020.

Podcastový Bootcamp 1.0 proběhl v rámci Podcast Session Českého rozhlasu na podzim 2019

Kandidáti budou posouzeni na základě informací ve vyplněném formuláři a budou zvoleni ti, jejichž profil a odborný zájem bude nejvíce odpovídat zaměření pracovních skupin. Část programu proběhne v angličtině, proto je znalost tohoto jazyka na konverzační úrovní podmínkou účasti. Kandidáty posoudí organizátoři bootcampu. Počet míst je omezený.

autor: Damian Machaj